Gardena

Al meer dan 50 jaar heeft Gardena ervaring in de ontwikkeling van tuingereedschap. Of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, gazononderhoud de verzorging van bomen en struiken of het bodemonderhoud. Gardena heeft het voor u. 

Gardena een compleet assortiment.

Gardena heeft alles wat u nodig heeft om optimaal te tuinieren. Producten voor gazon-, boom- en struikverzorging, gereedschappen voor bodembewerking, besproeiingsoplossingen en pompen. Gardena heeft alles voor perfect tuinonderhoud.

Gardena in ieder jaargetijde.

Gardena onderscheidt zich met het combisysteem. Voor tuinieren heeft u verschillende gereedschappen nodig voor bodembewerking in groente en bloembedden. Het schoonmaken van tuinpad of terras of het ruimen van bladeren van uw gazon.

Bekijk het Gardena productassortiment

Gardena Alles rondom de tuin.

Voor iedere tuin de juiste producten.1. Kwaliteit
Gardena producten staan bekend om extreem hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het hele productieproces is onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsrichtlijnen.

2. Innovatie/technologie
Gardena ontwikkelt producten om het tuinieren zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. De productportfolio wordt voortdurend verbeterd en doorontwikkeld met de nieuwste technologieën.

3. Ergonomie/comfort
Gardena hecht groote waarde aan de ergonomie van de producten. Deze moeten comfortabel in de hand liggen en het tuinieren vergemakkelijken.

4.Service
Voor reparaties of onderhoud van uw product heeft Gardena een competente Gardena service afdeling.

Contact Gardena

ga('create', 'UA-50548782-1', { cookieDomain: '.tekenmijntuin.be'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');